Lezing NVVH Vrouwennetwerk afdeling Delft

Vandaag mocht ik namens KNGF Geleidehonden een lezing verzorgen in de Hofkerk te Delft voor de NVVH Vrouwennetwerk, afdeling Delft.

Om 13.30 uur kwamen Loyd en ik aan bij de Hofkerk waar we hartelijk werden ontvangen. We hadden voldoende tijd om laptop en beamer klaar te zetten en de tafel met o.a. foldermateriaal in te richten.

Helaas waren er wat minder aanwezig dan gehoopt. Een aantal mensen had te horen gekregen dat ze wel gebracht, maar niet gehaald konden worden door de Regio Taxi, tja, dan zit er niet veel anders op dan thuis te blijven. Ook is de angst voor corona voor velen nog een reden om bijeenkomsten te mijden.

Uiteindelijk waren er 12 aanwezigen die vanaf 14.00 uur de lezing volgden. Voor de pauze heb ik e.e.a. kunnen vertellen over de geschiedenis van KNGF Geleidehonden, de opleidingen en het werk van de honden. Na de pauze heb ik het gehad over het belang van de hond in het leven van de baas, de vriendschap, de boost in zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Na afloop was er best wat belangstelling voor de diverse folders en werd er gul gedoneerd in de ‘boc’, waarvoor hartelijk dank namens KNGF Geleidehonden.

Loyd heeft deze middag heel rustig naast me gelegen, hij zit de laatste tijd helaas wat minder goed in z’n vel door rugproblemen en een matig herstel na een ooroperatie. Ondanks zijn vermoeide uitstaling en hangoor vonden velen hem prachtige lieverd.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden, Vrijwilligerswerk. Bookmark de permalink.

2 reacties op Lezing NVVH Vrouwennetwerk afdeling Delft

  1. M. M. schreef:

    Heel hartelijk dank voor je interessante lezing.

  2. A. M. schreef:

    Ik hoop dat je nog voor heel veel mensen je prachtige lezing mag verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *