Gastlessen School met de Bijbel

Op maandag 20 mei waren Loyd en ik opnieuw aanwezig bij de School met de Bijbel in Bleskensgraaf. Namens KNGF Geleidehonden mocht ik weer 2 gastlessen verzorgen in de groepen die sinds ons vorige bezoek plastic doppen zijn gaan sparen.

Loyd en ik waren erg vroeg, we hadden mooi tijd voor een wandelingetje in de omgeving van de school. Dankzij een aantal leerlingen werd de te overbruggen tijd op een leuke manier doorgebracht.

Om 13.00 uur waren we bij de SBO groep 7. In deze klas zijn we vorige keer even op bezoek geweest, maar nu de klas zo goed had gespaard waren we er een uur om over het werk van KNGF Geleidehonden te vertellen, maar niet alleen dat. De kinderen uit de groep hadden van te voren al vragen bedacht en daar hebben we uiteraard alle tijd voor genoemen. Voor wie wilde kon proberen z’n weg te vinden met de taststok en uiteraard stond het aaien van Loyd ook op het programma.

Het liep in groep 7 een klein beetje uit; SBO groep 5/6 zat rustig op ons te wachten. Ook in deze klas werd weer aandachtig geluisterd en werden er leuke vragen gesteld. Loyd zat al weer klaar om alle aandacht en aaien in ontvangst te nemen. Aan het einde van deze les kreeeg ik heerlijke ‘Merci’ cadeau.

Nou, jullie Merci! Bedankt voor de leuke ontvangst, de aandacht en voor het sparen van de doppen voor dit mooie doel!

Tijdens het wachten op de taxi naar huis ook geen aandacht te kort. Niet alleen leuk voor Loyd, maar ook voor mij om te ervaren hoe geïnteresseerd kinderen zijn. Dit worden volwassenen die begrijpen dat het leven niet voor iedereen hetzelfde is. Mensen die op jonge leeftijd hebben geleerd rekening met anderen te houden.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *