Coopertest

Op dinsdag 28 mei  organiseerde ik alweer de 13de editie van de halfjaarlijkse Coopertest op de atletiekbaan van C.A.V. Energie. Dankzij een vast team van vrijwilligers loopt deze 12 minutenloop altijd gesmeerd en is het voor mij mogelijk om ook deel te nemen.

Het was deze keer minder druk; 62 atleten verdeeld over 5 series. Lekker overzichtelijk voor de vrijwilligers. Het weer werkte mee vanavond, na een regenachtige dag hadden we een lekker zonnetje dat helaas slechts één zijde van de atletiekbaan verwarmde. Aan de schaduwzijde, bij de start en waar de meeste vrijwilligers hun taak enthousiast uitvoerde, was het best fris.

Vanavond had ik qua lopen maar één doel voor ogen: Beter presteren dan vorige keer, heb toen de 2.200 m. niet gehaald en dat is voor mij moeilijk te accepteren.

Ik startte in serie 2 om 19.40 uur. Na een korte warming up voelde ik me goed, ontspannen en ik had er zin in. Volgens mij heb ik best netjes gelopen. Halverwege moest ik iets toegeven, maar kon na 10 minuten het tempo weer iets verhogen. Bij het signaal van 11 minuten had ik de 2.000 m. net gepasseerd, die had ik vast! 200 m. overbruggen moest toch lukken! En het lukte… 2.222 m. Daar kan ik best tevreden mee zijn.

De’ snelle jongens’ liepen om 20.40 uur in serie 5. Folkert van der Krol liep de grootste afstand, 3.463 m.

Het was na afloop gezellig druk in de kantine. Een zeer geslaagde en leuke avond!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *