George Michael – Symphonica

George Michael Symphonica Heb ik zitten suffen zeg! Een beetje George Michael fan hoort te weten wanneer haar idool naar Nederland komt.

Als tienermeisje was ik idolaat van Wham! en George Michael Naarmate ik ouder werd en bleek dat George toch niet op meisjes viel ben meer fan van zijn stem geworden. George heeft 2 keer een concert gegeven in Nederland, ‘The Faith Tour’ (april 1987) en ’25 Live’ (vovember 2006). Bij beiden was ik aanwezig! Had ik toch bijna de derde gemist.

Op 10 oktober was hij in Ahoy met Symphonica, The Orchestral Tour, ik zag er toevallig die avond een review van voorbij komen en daaruit bleek gelukkig ook dat er nog twee concerten in Ahoy zouden komen op 21 en 22 oktober. En er zouden nog kaartjes zijn. Nou, ik heb er één kunnen bemachtigen!

Ik was nog nooit alleen naar een concert gegaan, dus ik zorgde ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig was. Op 21 oktober stond ik om 19.00 uur voor de deur van de juiste zaal. Het was nog lekker rustig. Om 20.00 uur zou het concert beginnen, maar het werd bijna een uur later. Het was het wachten wel waard, want wat een mooi concert. Het was totaal iets anders dan we gewend zijn van George, maar dat vind ik nou juist mooi. De meeste liedjes kwamen van zijn cd ‘Songs from the Last Century’. Een heerlijke jazz cd. Die liedjes en dan met zo’n groot orkest, geweldig! Je kon aan het publiek wel merken dat de meesten die cd niet kenden en zij kwamen dan ook pas tot leven toen Freedom en I’m Your Man aan bod kwamen.

Had het voor geen goud willen missen!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *