SCRUM – 15 Years of Single Malt Folk

Vrijdag 11 januari stonden de bandleden van SCRUM in ‘Theater Het Kruispunt’ in Barendrecht voor hun eerste optreden van hun theathertoer ’15 Years of Single Malt Folk’. De in 2004 opgerichte band viert hiermee hun 15 jarig bestaan. Rond 20.00 uur stroomde de grote zaal van het theater vol, helaas niet letterlijk, het was niet uitverkocht. Maar het publiek dat er was, heeft genoten van een geweldige show!

De show begon om 20.15 uur, we kregen een mooie afwisseling van eigen nummers en die van de helden van SCRUM, waaronder de schot Dougie MacLean en de Ierse folkband The Dubliners, te horen. Mijn favoriete nummers ‘Trow Me a Penny’ en ‘The Fields of Athenry’ werden weer prachtig vertolkt.

Tijdens de pauze was er gelegenheid de merchandise te bekijken en kopen voor mij dit keer een leuk t-shirt, mijn favoriete SCRUM nummers heb ik al op CD. Ik liet bij de verkoopster, tevens zangeres, vallen dat ik ‘Caledonia’ook zo’n mooi nummer vind. Deze kwam kort na de pauze gelukkig aan bod. ‘Looking Back’, hun laatste single, echt prachtig. Net als bij de voorgaande voorstellingen ging ook deze keer een fles Whiskey de zaal in en ook deze keer helaas weer aan mijn neus voorbij…

Verder werden we nog trakteerd op een prachtige close harmony versie van ‘Loch Lomond’. Bij de laatste nummers kwam het publiek uit de stoelen om enthousiast mee te zingen en klappen.

Na afloop nog even naar de mechandise stand waar ook de bandleden zich verzamelden. Met zanger Leon op de foto en van alle leden een krabbel op de poster. Die krijgt een mooi plekje boven mijn bureau.

Een heerlijke, gezellige avond!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *