Energie Kerstloop

Waarom deed ik dit ook alweer?! Ach het lopen ging wel weer aardig en het leek me een leuke uitdaging. Een mooie tijd onder de 1 uur en 30 minuten op de 16,1 km. zat er niet in, maar leuk te ontdekken waar ik nu qua conditie sta. Nou, leuk was het niet, zwaar, dat wel!

Op 24 december 2017 organiseerde mijn atletiekvereniging de Energie Kerstloop, ik had me maar meteen voor de langste afstand ingeschreven, de 10 Engelse Mijl, het moest tenslotte een uitdaging zijn…

Christiaan Teljeur, loopmaatje uit loopgroep E, was zo aardig om me te begeleiden. Een uitdaging was het! Regen, wind en de training van de dag ervoor nog in de benen, dom natuurlijk om een dag ervoor nog even lekker voluit te gaan.De eerste 10 km. gingen nog wel, in ieder geval onder het uur. Daarna stortte ik helemaal in. Je mag toch verwachten dat je 6 km. kan afleggen in 40 minuten, nou dit keer niet. Vooral het viaduct op 2 km. voor de finish hakte er behoorlijk in!

Heel moe, maar toch tevreden kwamen we in 1:42:06 over de finish.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie, Sport met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *