Rust zacht Rob

Rob Prins.jpgDrie weken geleden konden m’n moeder en ik onze neef/achterneef Rob Prins niet bereiken, na dagen bellen zijn we bij zijn buren gaan informeren, maar zij hadden hem niet gezien. Op maandagochtend 27 oktober werd Rob buiten bewustzijn in zijn huis gevonden. Na wat rondbellen kwam ik erachter dat hij was opgenomen op de Intensive Care van het Kennemer Gasthuis. Later die dag kwam ik in contact met zijn zus Ellie en zij heeft ons op de hoogte gehouden van zijn toestand.

Vanochtend is Rob overleden. Naast mijn moeder was hij de enige familie met wie ik met enige regelmaat contact had.

Rob was een bijzondere man. Op verjaardagen altijd stilletjes aanwezig, maar hij genoot met volle teugen van wat er om hem heen gebeurde. Als ik hem sprak of zag werd ik altijd hartelijk begroet met “Hé krullenbol!”. Rob was een iemand die altijd voor iedereen klaar stond. Ik zal hem missen.

Donderdagmiddag wordt hij gecremeerd in Driehuis.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *