Rondje Kijfhoek

Vanochtend vertrok ik rond 9.20 uur richting de vereniging. Daar had ik afgesproken met Jeroen en enkele anderen van de vereniging voor een duurloop van ca. 17 km. “Rondje Kijfhoek”. Ik gebruikte de kilometer naar de vereniging vast als warming up.

Toen ik in de gaten had dat ik met 3 snelle kerels op pad ging, maakte ik me enigszins zorgen, maar dat bleek niet nodig. Afspraak was 6 minuten per km. en ik mocht het tempo aangeven. Meerdere malen kreeg ik de mededeling dat ik iets te hard ging, 5.50 min/km, maar langzamer liep echt niet lekker. Jeroen, Harold en Henk volgden braaf.

Het was prima loopweer, de miezelregen zorgde voor prima afkoeling en de tijd en kilometers vlogen voorbij.

Ik ben met de mannen mee gelopen naar de club en daarvandaan uitgelopen naar huis. Ik had er uiteindelijk 19 km. opzitten in 1 uur en 51 minuten. Gemiddeld 5.47 min/km. Zeer voldaan en tevreden.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *