Racoon – All In Good Time Tour

Lang naar uitgekeken en nu was het zover!
Racoon, All In Good Time Tour in SilverDome Zoetermeer.

Erik en ik waren lekker op tijd en bij binnenkomst werd de eventmanager opgeroepen om ons een beetje wegwijs te maken. Zij wees ons de faciliteiten en een geweldige zitplaats. Suzanne, bedankt!! We hebben het echt getroffen; Er zat een heel vriendelijke dame, Lucy, achter ons die op onze spullen lette en ons zo nu en dan voorzag van een ‘visual update’.

Het optreden van Racoon werd voorafgegaan door de supportact van Matt Simons, o.a. bekend van de hit ‘With You‘. Hij gaf een geweldig optreden!

Racoon begon met hun hit ‘Brick by Brick‘. Ze speelden uiteraard veel nummers van hun album ‘All in Good Time, maar ook oudere nummers.

20150516_223655 Racoon.jpgHet verhaal en lied over Jayden ‘Don’t Give Up The Fight‘ was wederom ontroerend. Jammer dat velen in het publiek het nodig vonden er doorheen te kletsen, mooi dat Bart daar terecht een opmerking over maakte.

Love You More‘ was indrukwekkend; Geen podiumverlichting, alleen duizenden flitslampjes in het publiek, prachtig gezicht!

De band werd aangevuld met enkele ‘blazers’, die maakten enkele nummers heel bijzonder.

De show eindigde met mijn favoriet ‘Shoes Of Lightning‘ en heel toepasselijk ‘Fun We Had‘.

De show was in één woord geweldig! Het geluid was uitstekend, dat het in een ijshal zoveel beter kan klinken dan in HMH vind ik wel bijzonder.

20150516_231704.jpgNa afloop, op weg naar de uitgang, liepen we langs Matt Simons die CD’s aan het signeren was. We stonden even te kijken toen een beveiliger ons opmerkte en ons onder het lint door leidde. Daar sta je dan opeens. Matt draaide zich om en zei: “Let’s take some pictures’. M’n mobiel werd door iemand van de organisatie aangepakt en zo werden we in enkele klikken vereeuwigd. Vond het fantastisch de kans te krijgen Matt te vertellen hoe goed ik zijn album ‘Pieces’ vind en dan vooral de titelsong ‘Pieces‘. En uiteraard ga ik z’n nieuwe CD  ‘Catch & Release’ scoren. Erik wist me vertellen dat er wel wat jaloerse blikken op ons gericht waren.

Foto’s van een geweldige avond!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *