Marathon Trainingsloop 28 km.

MT 2.jpgVoor vandaag stond alweer de 3de Marathon Trainingsloop op het programma, 28 km. Tijdens de eerste kilometers denk je wat een end, waar ben ik aan begonnen?! Maar als je eenmaal loopt valt het allemaal best mee. Door de diverse wedstrijden dit weekend waren er wat minder deelnemers dan anders, maar toch nog 313. De 32 minuten groep werd weer in drie├źn gedeeld en ik koos zoals altijd voor de laatste en deze bestond deze keer uit 25 lopers.

De eerste 15 km. had ik best last van de pezen onder m’n voeten, het leek wel of de doorbloeding maar niet op gang wilde komen. Dat gebeurde dus blijkbaar na 15 km, want daarna liep ik echt prettig en genoot ik van de leuke gesprekken en het zonnetje. Er stond best een stevige wind, maar die hadden we meer mee dan tegen.

M’n loopmaatje Rob heeft, ondanks wat ongemak aan de voet, goed gelopen en mede dankzij hem ben ik de 28 km. zonder valpartijen en botsingen doorgekomen. Er zaten wat moeilijke stukken tussen.

Garmin Connect

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *