Dag tante Nel

Tante NelLieve tante Nel,

Vandaag hebben we afscheid van u genomen. Een prachtige dienst met veel lieve en warme woorden over u. Door de tranen heen verscheen regelmatig een grote glimlach.

Na de koffie met cake hebben we in restaurant de Middenhof te Nieuwegein met een select gezelschap, geheel in uw stijl, op uw leven geproost, er heerste een gezellige, ontspannen sfeer. Daarna zijn m’n moeder en ik nog even langs de Roelof de Roverlaan nr. 16 gegaan. Vreemd gevoel, maar zo mooi. Een mooie zonsondergang, de maan al aan de hemel en een zwerm overvliegende vogels.

Wat ben ik blij met de fijne herinneringen aan u. Uw hartelijkheid en gastvrijheid zal ik nooit vergeten. Wat hebben we gelachen en soms verdriet gehad. In de afgelopen dagen zijn veel van die momenten in mijn gedachten voorbij gekomen. De gezellige verjaardagen, de onvergetelijke lol met Rob, Kees en Geert met hun yell ‘Tante Nel, Tante Nel…” Het was altijd leuk met u!

Ik troost me met de gedachte dat u bent herenigd met oom Henk, Joris, uw broer en andere dierbaren.

Bedankt lieve tante Nel, ik ga u missen!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *