Bierproeverij

Vrijdagavond, 19 oktober organiseerde Pedro Heezen met zijn collega George de 2de Bierproeverij bij C.A.V. Energie. Het ‘Bierteam’ had 6 bijzondere bieren voor ons geselecteerd. De bieren werden in proefglazen geschonken en over ieder bier kregen we uitleg over de oorsprong en de brouwerij. Om de smaak te neutraliseren was iedere tafel voorzien van water en toastjes. Aan lekkere hapjes ontbrak het ons ook niet, heerlijke blokjes kaas en borrelhapjes gingen rond.

We maakten kennis met ‘Aan lager wal’, ‘Pintig’, een bier gebrouwen door het ‘Bierteam’. Daarna een heerlijke blonde ‘Steenbrugge’ gevolgd door de schijnheilige ‘Pilarenbijter’. De ‘St. Denise’ was verrassend lekker en net als bij het laatste bier ‘Gulden Draak’ waren enkele deelnemers op zoek naar restjes, de flessen waren verdacht snel leeg.

Aan de proeverij was ook een quiz verbonden, bij ieder bier 5 vragen. Naar mate de avond vorderde werd het steeds gezelliger en luidruchtiger. Maar de quiz bleef men serieus nemen, want voor een mooi bierpakket als prijs kon men nog best wat helderheid opbrengen.

Na de prijsuitreiking was bij velen de dorst nog niet gelest, gelukkig had men bij de bar voor de liefhebber nog voldoende keus om de gezellige avond voort te zetten.

Een heerlijke avond met gezelligheid, leuke gesprekken en herinneringen ophalen, want op avonden als deze weten enkele oud-leden de club nog prima te vinden. Zo was het weerzien na 17 jaar met Geert een waar feest!

Het werd laat!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *