Clubkampioenschappen 3.000 m.

Vroeg uit de veren, een ontspannen ochtend en aangenaam weer zijn het recept voor een prettige wedstrijd. De warming up ging lekker, wel een fris windje, maar ook een lekker zonnetje.

Iets na 12.00 klonk het startschot voor de 3.000 m. tijdens de Clubkampioenschappen Baan bij C.A.V. Energie. Ik was best goed weg, iets te hard eigenlijk, maar die winst had ik vast dacht ik. Ik had mijn zinnen gezet op 16 minuten, liefst er iets onder.

De aanmoedigingen vanaf de zijlijn waren super! Vooral mijn 2 favoriete Hagenezen, Pascal en Aad, lieten veel van zich horen. Bedankt!

Hoewel ik het niet heb gemerkt, verloor ik iedere ronde tijd, want eenmaal over de finish stond de klok stil op 16.17.25 min. 5 seconden sneller dan vorig jaar, maar ik had echt het idee dat ik sneller was. Nou ja, ik heb mijn best gedaan en mag zeker niet ontevreden zijn.

Van de 13 atleten in deze serie liepen nog 3 Masters Vrouwen mee namens A.V. Spirit uit Oud-Beijerland. In onze categorie mag ik blij zijn met de 2de plaats. Net als eerdere jaren ben ik van onze vereniging de enige Vrouwen Master die deelneemt, dus weer een mooie kampioensbeker rijker.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Clubkampioenschappen 3.000 m.

  1. Pascal schreef:

    Gefeliciteerd kampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *