Bijeenkomst bezoekmaatjes

Vanmiddag was er vanaf 14.00 uur een bijeenkomst van bezoekmaatjes van Kijk op Welzijn Barendrecht in de Waterpoort. Na een voorstelronde werden de antwoorden op een eerder rondgestuurde vragenlijst behandeld. Deze gingen over de ervaringen van de maatjes; hoe vindt men dat het gaat, waar loopt men tegenaan. In groepjes van 3 werden ervaringen iets dieper met elkaar doorgenomen. Heel nuttig en ook herkenbare verhalen.

De meeste bezoekmaatjes zouden het leuk vinden elkaar tijdens een activiteit en/of bijeenkomst vaker te zien en beter te leren kennen. Ik vond het zelf heel fijn kennis te maken met 2 dames met wie ik in de toekomst evt. mee kan rijden. Het OV laat in Barendrecht wat te wensen over. Heb op weg naar deze bijeenkomst na een kwartier lopen, 35 min. bij een halte staan blauwbekken omdat de beoogde bus niet kwam.

Om 15.30 uur werd de bijeenkomst afgesloten. Leuk om mede maatjes te ontmoeten en een beetje te leren kennen.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Vrijwilligerswerk met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *