Doortrappen voor verkoeling

2013-06-18 12.11.58.jpg“Wat ga je doen morgen?”vroeg Gerards dochter gisteravond. “Wat denk je…” En casa Esther kwam een WhatAppje binnen; “Ga morgen fietsen, wil je mee?” “Wat denk je…” Wat kan je anders doen op een dag met zon, 29 graden en weinig wind?

Om 9.30 uur vertrokken we voor een rondje Moerdijk, Willemstad. Prima weer om te fietsen, als je een beetje door peddelt heb je zelfs nog een verkoelend windje. Ga niet stilstaan bij een verkeerslicht, dan valt de hitte als een deken over je heen.

In Willemstad zijn we even gestopt voor de inmiddels traditionele bak koffie met appelgebak. Bij Heinenoord gingen we door die vreselijk koude tunnel, zweetdruppels veranderden spontaan in ijspegels, kan niet gezond zijn!

Zo’n 3 uur en 20 minuten later waren we weer in Barendrecht, met 80 km. op de teller.¬†Heerlijk!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Doortrappen voor verkoeling

  1. Jo schreef:

    Esther wat ben je toch steeds lekker bezig. Volg zo af en toe je logje en lees allemaal leuke verhaaltjes. Ga zo door en doe de groeten aan je mams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *