Inner Circle Run

2013-06-20 21.43.55.jpgHet zag er even naar uit dat de deelnemers aan de 2de editie van de Inner Circle Run hetzelfde lot zouden ondergaan als vorig jaar. Hevige regenbuien met onweer. Deze keer werd het wolkendek vlak voor de start doorbroken door een zonnetje. Dit zorgde er wel voor dat de omstandigheden behoorlijk zwaar waren. 25 graden en nauwelijks wind.

C.A.V. Energie was zeer goed vertegenwoordigd op de 5 en 10 km. ¬†Voor mij stond de 10 km. op het programma. Om 20.00 uur klonk het startschot voor deze leuke loop voor het goede doel. Het deelnemersveld was dit jaar twee keer groter, dus het duurde wel even voordat je over de startstreep ging. Peter bood aan met me mee te lopen, top! Dankzij hem heb ik de eerste 5 km. netjes constant gelopen , doorkomst 29:15 min. Op dat moment had ik zo’n spijt dat ik niet voor 5 km. had gekozen, want wat had ik het zwaar!

Peter liep de volgende 5 km. in eigen tempo en wist nog te finishen in 55 min. Ik ben het wat rustiger aan gaan doen. Vooral van de 6 naar 8 km. had ik het echt moeilijk, en die drinkppst kwam maar niet. Die stond bij de 8 km. en vanaf daar ging het eigenlijk best aardig. Ik had onderweg 3 bekers water over me heen gegooid en het werd gelukkig ook wat koeler.

Onder luide aanmoediging nog een eindsprint en ja hoor, onder het uur! 59:05 min. Nou dat valt me alles mee. Achteraf toch blij dat ik de 10 gedaan heb.

De overige Energie deelnemers mogen ook tevreden zijn, er zijn zelfs wat persoonlijke records gelopen.

Met dank aan Jacquelina voor het rijden.

Volgend jaar weer!

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *