Tunnelrun

vandaag20080216Tunnelrun.jpg heb ik mee gedaan aan de Tunnelrun, een prestatie over 11,1 km. Van de Heinenoordtunnel tot de atletiekbaan van C.A.V. Energie in Barendrecht. De Tunnelrun is een onderdeel van de Heinenoordtunnelloop, een halve marathon, georganiseerd door A.V. Spirit uit Oud Beijerland en C.A.V. Energie uit Barendrecht.

Dit was mijn eerste prestatieloop van 2008. Vanaf de Kerstloop in december 2007 heb ik nauwelijks getraind, ik zag daarom behoorlijk op tegen deze loop.

Het weer was fantastisch, zonnig, ca. 4 graden, wel aardig wat wind (tegen). De Heinenoordtunnel is wel het zwaarste stuk van de loop en deze begon al na 200 meter vanaf de start. Naar beneden is wel lekker, maar omhoog, een stijgingspercentage van maar liefst 12%! Het ging eigenlijk best lekker. Samen met Arjaan en Irene stond ik aan de start en we hebben afgesproken om deze loop in ieder geval onder de 1:15 te lopen en dat is gelukt. 1:08 was mijn eindtijd. Klaas, goede vriend en loopmaatje, begeleide mij op de fiets. Mede dankzij hem heb ik deze loop ontspannen kunnen lopen.

Ik ben zeer tevreden over deze loop en ik kijk met plezier uit naar de volgende; de Oude Maasloop op 24 maart. Deze 10 km. denk ik zeker onder het uur te kunnen afleggen

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *