Marathon Trainingsloop 35 km.

Img_0576.jpgWie had dat gedacht 3 maanden geleden? 35 km, waar ben je mee bezig?! Tja, ’t is zo gezellig, dat ik iedere keer maar weer mee ga.

363 lopers aan de start van de 6de en laatste trainingsloop van 2014. Organisator Kok mag weer trots zijn op deze succesvolle 15de editie. En ze zeggen weleens: “Stoppen op het hoogtepunt”. Dat is precies wat hij doet. Deze serie trainingslopen was qua aantal deelnemers en weersomstandigheden wel de meest succesvolle, Voor Kok de laatste keer als organisator, hij draagt de organisatie over. “Wie doet het ‘m na?”, is de vraag.

Img_0582.jpgWe troffen het vandaag, bewolkt, niet te koud, en een zonnetje. Na drie kilometer ging mijn jas uit en die is niet meer aan gegaan. Al had een jasje best lekker geweest rond de 20 km. Daar werd me even een bak hagel naar beneden gestort!

Het ging lekker; De eerste 10 km. zoals gewoonlijk probleemloos. Bij 15 km. kreag ik kramp in m’n rechterzij, maar kon daarmee wel doorlopen. Gelukkig was dat na een kilometer of 3 weer over. Loopmaatje Rob had het na 18,5 km. wel gezien en ging terug naar de vereniging. Vlak daarna begon het lichtjes te regenen, dat was van korte duur. Het ging harder regenen en daarna hagelen. Pijnlijk die harde kogels op je donder! Na regen kwam zonneschijn en dat maakte veel goed. Het bleef heerlijk weer, het werd zelfs warm. Na 35 km. was het pak weer droog. De loop ging echt goed, geen punt van vermoeidheid gehad. Vond het erg leuk de mensen die dreigden achterop te raken aan te moedigen en ze bij de groep te houden. Dat je dan voor ‘positivo’ word uitgemaakt, moet je dan maar op de koop toe nemen 🙂

Img_0680.jpgHet was een prachtige route, waarvan een groot deel door de natuur langs de Oude Maas. De verzorging was ook weer top; Vier posten met sportdrink, water, ontbijtkoek, winegums en bij de laatste zelfs heerlijke bouillon. Ook bij aankomst op de vereniging konden we ons te goed doen aan bouillon, koeken, sinaasappels en rozijnen. Na 3 uur en 46 minuten lopen is dat een welkome beloning.

Een prettige cooling down op de baan, een warme douche en daarna een massage voor het goede doel. € 6,- voor de RopaRun, maar ik was er zelf ook blij mee.

Kok, alle vrijwilligers; Enorm bedankt voor deze prachtige serie trainingslopen. Een top ervaring!

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Marathon Trainingsloop 35 km.

  1. José Pijl schreef:

    Goed hoor Esther. Leuk om alles zo te volgen. Jammer dat de trainingslopen weer voorbij zijn. Wat jou betreft: ’t zal mij benieuwen….. (ik ken je een beetje)
    Petje af in ieder geval voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *