Lekker in ’t zonnetje

Het was al weer een tijd geleden dat ik met Ben op zondag een rondje ben gaan lopen. Het weer werkte niet mee, maar er was de laatste tijd ook enige zorg om Ben z’n gezondheid. Gelukkig bleek afgelopen donderdag uit de resultaten van diverse onderzoeken dat er niets ernstigs aan de hand was. Wellicht een virusje of luchtweginfectie. Opgelucht begonnen we vandaag vol goede moed aan een rondje Heerjansdam.

Het was heerlijk weer, zonnetje, niet te veel wind en niet te warm. Toch was het even wennen. We hebben zolang fris weer gehad, dat je even niet meer weet wat je aan moet trekken. Voor vandaag leek me een 3/4 tight en een knal oranje shirt wel gepast.

Ben liep weer als van ouds, als een trein. We hebben op het gemak een rondje van bijna 10 km. afgelegd. Het was weer gezellig.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *