Lopen in ’t zonnetje

Toen ik gisteren na de training naar huis ging scheen de zon volop, verrukkelijk! Ik dacht: “Wat als het morgen ook zulk mooi weer is? Wat zou een duurloopje dan lekker zijn”. Lopen in m’n uppie is niet mijn ding. Even Carry ge-SMSt ¬†en gelukkig, zij had een 18 km. op het programma staan, tempo 6.30 min/km. Daar had ik wel zin in!

Vanochtend, bij het openen van de gordijnen, lachte de zon me toe. Ontbijtje, bakkie leut en erop uit! Om 10.00 uur stond Carry me op te wachten bij de slager op de hoek. Ze had een heel leuke route uitgestippeld; Door Barendrecht, Ridderkerk, het Develgebied, Heerjansdam en via de Oude Maas weer terug Barendrecht in.

De kilometers gingen vanzelf. We hebben gezellig gepraat onderweg en genoten van het zonnetje. Een welkome dosis vitamine D opgedaan. Zo nu en dan flink wind tegen, maar daar zijn we inmiddels aan gewend geraakt. De 18 km. werd keurig binnen 2 uur afgelegd.

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *