Indoorwedstrijd Dordrecht

Indoor Dordt 10 januari 2009.jpgIn december 2008 heb ik me ingeschreven voor deze indoorwedstrijd. Vanaf begin november was ik al geblesseerd, één of andere vage blessure aan mijn bekkenrand, maar helaas wel hardnekkig.

Vandaag had ik gelukkig geen last van de blessure. Ik had zelfs wat kunnen trainen voor deze dag. De onderdelen 40-50-60 m. sprintdriekamp en kogelstoten stonden voor mij op het programma.

Ik kan heel kort zijn; het ging niet zo best vandaag. Alles dat ik vandaag heb gedaan resulteerde automatisch in een pr, prestaties die zeker voor verbetering in aanmerking komen.

De 40 m. legde ik af in 7.24 sec. Na ca. twee uur stond ik in de startblokken voor de 50 m. Resultaat 8.75 sec. Op de 60 m. hoopte ik onder de 10 seconden te kunnen lopen, lekker blijven hopen, dit lukte dus niet. 10.29 sec. was het resultaat. Ach, het was leuk om eens gedaan te hebben en ik heb wat om te verbeteren volgend jaar.

Tussen de sprintjes door ook nog kogel gestoten. Een afstand van 6,20 m. Er zat helaas niet meer in.

Het was een erg lange dag, tussen de sprintnummer zat ongeveer twee uur. Twee uur waarin je eigenlijk niets kan doen dan wachten. Wel leuk om een keer meegemaakt te hebben.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *