Lopen voor KNGF Geleidehonden

Op 30 april verscheen via Facebook de oproep van KNGF Geleidehonden om namens hen deel te nemen aan de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl op 20 september 2015. De bedoeling is € 161,- aan sponsorgeld op te halen, € 10,- voor iedere te lopen kilometer. Als deelnemer ontvangt men van KNGF een startbewijs, loopshirt en leuke goodiebag.

Het initiatief sprak mij als hardloper en hopelijk toekomstig geleidehond gebruiker zeer aan en ik heb me direct aangemeld en mijn aanmelding uitgebreid gemotiveerd. Tevens heb ik aangegeven graag met een begeleider/buddy te lopen en dat ik voor deze uiteraard ook het sponsorbedrag binnen zou halen.

Op 18 mei ontving ik het bericht da ik met een buddy namens KNGF Geleidehonden mag deelnemen aan de Dam tot Damloop 2015.

Van start

Allereerst maar eens een begeleider vinden. Mijn marathonbuddy Gerard is in september op vakantie, wie dan? Keus genoeg op een atletiekvereniging, mijn keus viel op Jeroen en hij bleek meteen bereid, zette 20 september in z’n agenda en deed bij de zaterdagochtendtraining de mededeling dat wij voor dit goede doel gaan deelnemen. Super!

Dan natuurlijk het werven van sponsorgeld; Het bedrag komt ten goede aan de opleiding van geleidehonden.  Ik wil minimaal € 350,- ophalen. KNGF Geleidehonden heeft op PIFWorld een algemene pagina voor de Dam tot Damloop aangemaakt. Hier worden de sponsorbedragen van alle lopers automatisch bij elkaar opgeteld zodat iedereen kan zien wat voor mooi bedrag er ingezameld wordt. Iedere loper kan een  actiepagina aanmaken om het sponsorbedrag in te zamelen.

Mijn actiepagina zal de komende tijd gevuld worden met berichten over o.a. het verloop van de inzameling. Iedereen kan mij via deze pagina volgen en sponsoren. Donaties kunnen via deze actiepagina, maar uiteraard ook via mij. Ik zal de komende maanden familie, vrienden, leden van C.A.V. Energie en mensen bij Visio Het Loo Erf actief benaderen voor een bijdrage. Dat jullie het vast weten 🙂

Mag ik rekenen op jullie steun? De eerste € 20,- is binnen!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *