4e Mijl in Line

Vandaag vond de 4de Mijl in Line plaats, 1.609 m. in een rechte lijn op de Lange Biesakkersweg tussen Numansdorp en Klaaswaal. Om 17.00 uur gingen 21 lopers van start en liepen hun mijl met flinke wind tegen. Gelukkig was het wel droog.

De snelste tijd werd gelopen door Eric de Ruiter uit Nieuw-Beijerland in 5:56 min. Verder namen de volgende atleten een erebeker in ontvangst: Bij de Kids tot 14 jr. Pim Heijblom van Fortuna, 6:52 min. en zus Evi Heijblom ook van Fortuna, 6:49 min. Bij de dames was Patricia Janeth Sandee-Polo van PAC in 7:36 min. de snelste.

Ik ben zeer tevreden met mijn tijd van 8:32 min. Exact dezelfde tijd als tijdens de 2de editie., maar nu wel meer tegenwind, dus wat mij betreft beter. Het was weer erg leuk om mee te doen.

Inmiddels traditioneel zijn we na afloop met een groepje leden, vrijwilligers en atleten gaan eten bij Eetse Hoekschewaard. Tijdens deze avond zette Atletiekunie erelid Hugo Tijsmans Thea Jansen, Erik Boehlé, Aad Vink en ondergetekende in het zonnetje en feliciteerde ons met het erelidmaatschap van Atletiekvereniging Cromstrijen.

Een bijzondere en gezellige avond, een mooie afsluiting van deze 4de Mijl in Line.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *