2de wedstrijd Masterscompetitie

20080629 Masterscompetitie hoogspringen.jpg Voor de tweede wedstrijd in de Masterscompetitie reisden we af naar S.V. Diomedon te Steenbergen. Voor mij stond vandaag het kogelstoten, hoogspringen en een estafette op het programma. Het kogelstoten viel wat tegen, zelfde resultaat als bij de vorige competitiewedstrijd, 6,48 m. Dit had verder gemoeten, maar de punten zijn binnen.

Het hoogspringen zag ik niet zo erg zitten. Tijdens de trainingen ging vaak mis en ik kwam maar niet hoger dan 1,05 m. Ik kreeg ook steeds meer angst voor de lat. De aanvangsthoogte was 1,00 m. Dat moest zeker gaan lukken, en dat lukte ook. In ieder geval wat punten binnen. Toen naar 1,10 m. Dit ging ook fantastisch, ik had nog ruimte over. De 1,20 m. haalde ik helaas net niet, maar ik ben weer over mijn angst heen. Lekker blijven trainen, dan komt de hoogte vanzelf.

Aan het einde van de wedstrijddag waren de estafettes, voor de vrouwen 4×100 m. Ik mocht als eerste van start. Lekker uit de startblokken en zo snel mogelijk naar Conchita. Wij hadden in de week hiervoor goed geoefend en onze wissel was echt perfect. De wissel van Conchita op Ineke verliep ook goed. De wissel van Ineke op Patricia was hilarisch, Patricia wilde het stokje al voor het wisselvak overnemen van Ineke, Ineke liet dit gelukkig niet toe. Onze eindtijd: 68,14 sec. Misschien toch wat vaker op wissles trainen.

Na de wedstrijd zijn we in Dinteloord op zoek gegaan naar een geschikte eetgelegenheid. Conchitta, Ineke, Aad, Ton, Patricia met onze mascotte Erika, Robert en ik hebben enorm van deze dag genoten en we hebben nu al zin in volgend jaar.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *