Visio Het Loo Erf 23

Maandag 22 juni 2015

Het besluit is genomen, ik ga overstappen naar het gebruik van de iPhone. Vandaag dan ook bij Braille weer opnieuw begonnen met het leren van leestekens, maar dan in de voor de iPhone geschikte tabel, Europees. Bij PV ook meteen m’n besluit besproken en ik heb met de trainer nog even de voordelen doorgenomen en ook wat info gekregen over handige accessoires zoals een bluetooth toetsenbord.

Na de lunch nog twee uur achter de PC gezeten met Word Module 4, tabellen maken. Om 16.00 uur zou ik bij Ergotherapie verdere training in het gebruik van de iPhone, maar het leek de trainer beter dit volgende week te doen, wanneer ik er zelf één heb.

Het avondeten smaakte me weer prima; Spaanse stoofkip, ratatouille met wilde rijst. Als toetje werd ons ijs beloofd, maar het werd aardbeienvla. Ook lekker.

Ik heb tot 21.00 uur in het studielokaal doorgebracht, een en ander op de PC gedaan. Vind het tegenwoordig fijner om hier te werken dan op het XP netbook dat ik op m’n kamer heb staan. Op de PC’s in het studielokaal kan je inloggen op de account met instellingen waar je ook bij Computertraining mee werkt.

20150622_222440.jpgDaarna een heel leuke avond gehad met Simone. Zij had Eelco de Eekhoorn meegenomen, een bij, Creatieve Vaardigheid, vervaardigd knuffeldiertje.

Eelco beleefde diverse avonturen aan de stamtafel en deze werden nauwkeurig vastgelegd. We een reuze lol gehad. Voor de liefhebbers; Simone heeft hier uitvoerig en met ongekende humor verslag van gedaan op Facebook.

Dinsdag 23 juni 2015

De dag begon na een lekker ontbijtje met Groeps Dynamische Revalidatie; We zijn wat dieper ingegaan op de 3 G’s; Gevoel, Gedachten en Gedrag. Bij Braille weer eens een stukje gelezen. Het ging redelijk vlot. Bij Trajectbegeleiding diverse lopende zaken doorgenomen en begonnen aan een onderzoek naar welk vrijwilligerswerk het best bij mij zou passen. Al met al weer een gezellig uurtje.

Na de pauze Videologie; Ik was moe, zo moe dat ik tot 2 keer toe in slaap viel terwijl de trainer mijn lichtlabonderzoek met me doornam. Ik kon bij Creatieve Vaardigheid nog amper op m’n benen staan en had geen puf om piano te spelen. Heb ingezongen met twee anderen en heb daarna bij hun zangles zitten luisteren. Om 16.00 uur had ik vrij, je zou denken dat ik dan lekker naar bed zou gaan, maar nee. Wilde nog van alles doen achter de computer. Simone was in afwachting van de foto’s van Eelco en ik wilde uiteraard van de ruim 40 foto’s de leukste aan haar sturen.

Tijdens het eten knapte ik aardig op. We aten vanavond gekookte aardappelen, sperziebonen, Italia steak met pepersaus. Toetje was ditmaal aardbeienyoghurt. Ik ben niet gaan fietsen, te moe en… morgen op ‘VIP’! Ben op m’n gemak de spullen voor morgen in gaan pakken en heb daarna tot ongeveer 23.00 uur aan de stamtafel gezeten.

Woensdag 24 juni 2015

De ‘VIP’; Het best bewaarde geheim op Het Loo Erf en dat is maar goed ook! Nu ik het beleefd heb weet ik zeker dat het niet leuk is van te voren te weten wat er gaat gebeuren tijdens deze twee dagen. Om die reden zal er dus ook geen verslag van verschijnen. Hetgeen ik er over kwijt wil is het volgende: Onze eerste ‘VIP-dag’ begon om 9.15 uur aan de stamtafel. De groep bestond uit 9 revalidanten en 4 trainers.

Donderdag 25 juni 2015

We hadden een fijne groep, heel divers en allen met persoonlijke doelen voor deze dagen. Er zijn ruim 200 foto’s gemaakt, deze zullen niet worden gepubliceerd, maar zullen voor ons een aanvullig zijn op goede herinneringen.

Op de vraag, “Waar staat ‘VIP’ voor jou voor?”, was mijn antwoord: “Vorderingen In Praktijk”.

Vanmiddag werd om 16.45 uur de ‘VIP’ afgesloten. Iedereen moe, maar voldaan. Dit was een heel bijzonder en fijn avontuur.

Op de kamer de spullen gepakt en om 17.30 uur aan tafel. De deelnemers aan de ‘VIP’ aten gezamenlijk zodat we nog even, op gematigde toon, konden na praten. Het eten paste helemaal bij deze gelegenheid; Frites, ‘Loo Erf salade’ en een lekkerbekje met remouladesaus. Yammie!

Om 18.45 uur naar huis, lekker bijkomen en nagenieten.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Koninklijke Visio met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *