Lezing Rabo Senioren Delft e.o.

Vandaag mocht ik als ambassadeur van KNGF Geleidehonden een lezing geven voor de Rabo Senioren Delft e.o. bij boerderij en camping Hoeve Bouwlust te Maasland.

Na een rustige treinreis naar Delft vond ik het vervolg van mijn reis richting Maasland best spannend. Zivan was gelukkig de rust zelve en dankzij de behulpzame medemens verliep het best voorspoedig. Zelfs de buschauffeur stopte i.p.v. bij de halte een paar honderd meter verderop zodat ik meteen op het erf van Hoeve Bouwlust stond. En daar stond mijn contactpersoon, de heer Weber me al op te wachten.

De gezellige kantine was al goed gevuld toen ik binnenkwam om 14.30 uur. Na het aansluiten van de laptop en een bakkie koffie kon ik tegen 14.50 uur beginnen met mijn verhaal. Voor de gelegenheid had ik mijn bestaande PowerPoint presentatie aangepast. De foto’s van Loyd zijn vervangen door die van Zivan. En de feitjes en cijfertjes van 2021 zijn ge├╝pdatet aan de hand van het jaaroverzicht van 2022. In ca. 1 uur en 15 minuten heb ik verteld over de geschiedenis, de honden en het werk van KNGF Geleidehonden. Nu ik zelf een 2de geleidehond heb, heb ik ook meer te vertellen over mijn eigen ervaringen. Ik had duidelijk genoeg te vertellen, want de tijd vloog om. Tussendoor waren er ook leuke vragen van de aanwezigen.

Er waren 34 leden van de Rabo Senioren aanwezig, een mooie opkomst in de zomerperiode. De leden zijn oud-directeuren, bestuursleden en leden van de Raad van Toezicht van de Rabobanken in de regio. Velen zijn of waren ook actief in de glastuinbouw in het Westland. Wat vooral opviel waren de vele hondenliefhebbers. Er waren zelfs donateurs van KNGF Geleidehonden en iemand die pups in het eerste jaar heeft opgeleid.

Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje gezellig nagepraat. Ik heb vanmiddag heel vriendelijke mensen ontmoet en leuke gesprekken gehad. Ondertussen werd de donatiebox royaal gevuld en ontving ik van de heer Weber een geweldig pakket met streekproducten.

Pascal was zo lief om me op te komen halen, rond 17.15 uur gingen we net als de overige gasten richting huis.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden, Vrijwilligerswerk met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *