Lezing PCOB Sliedrecht

Op dinsdag 19 februari waren Loyd en ik namens KNGF Geleidehonden voor een lezing te gast bij de contactmiddag van de PCOB (Protestant Christelijke Ouderen Bond) afdeling Sliedrecht. Rond 14.00 uur werden we hartelijk ontvangen bij de Maranathakerk. We waren mooi op tijd dus gelegenheid om alles rustig in orde te maken en voor een praatje. Erg leuk enkele bekenden te zien, zij waren in november 2018 bij de lezing in de Gereformeerde kerk te Sliedrecht aanwezig.

Na de opening met woord en zang om 14.30 uur was het mijn beurt. Ik ging behoorlijk vlot door de presentatie en merkte dat de PowerPoint presentatie al bijna klaar was voor de pauze. Er waren weinig vragen tussendoor, dan gaat het best snel. Na de pauze eerst maar eens ingegaan op de vragen die ik in de pauze hoorde en er kwamen er nog meer. Na het afronden van de presentatie en het beantwoorden van vragen bleef er nog voldoende te vertellen over.

Uit ervaring weet ik meestal wanneer de tijd er op zit, maar dit keer… helemaal de tijd vergeten. Naar mijn gevoel was het nog lang niet zo ver, maar daar was de taxi voor de terugweg al! Hè, al kwart voor 5! Echt niemand, van de bijna 40 aanwezigen, die zei: “We gaan afronden, het is tijd”, een goed teken, daar houd ik het op. De chauffeur vertrok zonder mij en ik maakte mijn verhaal nog even af en om 17.00 uur werd de middag afgesloten.

De heer Kees van Dijk verzorgde de technische kant van de presentatie met perfectie. Ook een aantal leuke foto’s heb ik aan hem te danken.

Er zijn vanmiddag nog wat leuke spulletjes van KNGF Geleidehonden gekocht, maar er is vooral heel gul gedoneerd in de box. Enorm bedankt! De opbrengst komt ten goede aan de opleiding van onze honden. Namens de PCOB kreeg ik een cadeaubon overhandigd, waarvoor hartelijk dank!

Mijn contactpersoon Liesbeth Sterkenburg was zo gastvrij Loyd en mij bij haar thuis uit te nodigen in afwachting van Pascal die zo lief was me te komen halen. Een lekker kopje koffie en een aangenaam kennismaken met de heer Sterkenburg maakten deze  bijzondere middag compleet.

In de afgelopen twee weken 3 lezingen mogen geven bij PCOB afdelingen. Zo leuk om te doen!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

3 reacties op Lezing PCOB Sliedrecht

 1. Jenny Houwen schreef:

  het was een supermiddag Esther !!!!
  inderdaad de tijd vloog om.
  Wat een leuke foto van jou en de hond gemaakt bij de PCOB

  groetjes en wie weet komt er ook nog wel een derde keer voor mij om jou te horen.

  Jenny Houwen.

 2. miranda schreef:

  Jammer dat ik dit niet wist wij wonen in Sliedrecht en zijn ppg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *