Lezing PCOB Pernis

Op dinsdag 12 februari waren Loyd en ik namens KNGF Geleidehonden te gast bij de PCOB (Protestant Christelijke Ouderen Bond) afdeling Pernis. We arriveerden lekker op tijd bij Huis van de Wijk ‘De Bonte Koe’, het nieuwe cultureel centrum van Pernis en werden hartelijk verwelkomd door de secretaris, de heer Bas Ruizeveld de Winter en zijn vrouw Jannie.

In alle rust genoten van een kop koffie en alles in gereedheid gebracht voor de presentatie. De mensen kwamen rustig binnen druppelen, één van hen legde een zakje plastic doppen voor me neer. Die zullen hun weg vinden naar Dagbesteding Lavendel.

Om 9.45 uur werd de ochtend geopend door voorzitter mevrouw Boes. In ongeveer 2 blokken van 45 minuten heb ik onder meer verteld over de geschiedenis van KNGF Geleidehonden,  over de training en het werk van geleidehonden en over mijn ervaringen met Loyd. En er was ook tijd voor het beantwoorden van vragen.

In de pauze en na afloop werd de tafel met foldermateriaal en leuke knuffelhondjes en sleutelhangers goed bezocht. Er werd gul gedoneerd in de daarvoor bestemde box en ook veel gekocht. Hartelijk dank daarvoor!

De ochtend werd afgesloten en Loyd en ik werden verwend met hondensnacks, een bloemetje en overheerlijke bonbons.

Weer een heel leuke ervaring!

Volgende week mogen we naar de PCOB afdeling Sliedrecht.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *