Gezelligheid op Heijplaat

Muziek en Film in de Letostraat

Enige tijd geleden, met een biertje aan de bar, zei John met regelmaat een berichten op Facebook voorbij te zien komen waar Loyd en ik namens KNGF Geleidehonden een gastles of lezing verzorgen. Of ik het leuk zou vinden een presentatie te geven tijdens één van de pleinevenementen van de Culturele Commissie Heijplaat. Natuurlijk zou ik dat leuk vinden! E.e.a. werd via KNGF Geleidehonden geregeld en zo stond ik zondag 12 mei in de Letostraat.

Rond 14.30 uur arriveerden we; John kwam ons tegemoet, we werden hartelijk ontvangen op het plein. Men had een prachtige tafel geregeld waarop we promotiemateriaal en dergelijke kwijt konden. Voor Loyd een grote bak water en voor ons wat we maar wilden.

Rond 15.00 uur begon de film ‘Herinneringen aan de Rotterdamse Droogdokmaatschappij’. De middag werd muzikaal omlijst door zanger Leendert de Boer met gezellige Hollandse meezingers.

Rond 16.00 uur waren Loyd en ik aan de beurt. Een verhaal over het werk van KNGF Geleidehonden en het leven met een geleidehond. Op de achtergrond een diavoorstelling, grotendeels over 5 1/2 jaar Loyd.

Een gezellige drukte op het plein; Er werd veel gepraat, wat gedanst en vooral Loyd kreeg veel aandacht bij onze tafel. Rond 17.00 uur was het afgelopen, maar we mochten nog even lekker blijven zitten met een biertje en een zak patat DJ Hansie had nog wat fijne deuntjes. Nadat we de spullen van tafel hadden ingepakt, was het rond 18.00 uur wel tijd om huiswaarts te gaan.

Het was een bijzonder leuke middag!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Gezelligheid op Heijplaat

  1. aad schreef:

    Leuk hoor. Goed bezig. Denk dat de KNGF wel blij met je is zoveel promotionele activiteiten. Gr.Aad,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *