Cheque voor KNGF Geleidehonden

Op dinsdag 24 oktober hebben wij, Jaap van der Zwart en ik, als ambassadeurs van KNGF Geleidehonden een cheque ter waarde van € 750,- in ontvangst mogen nemen namens de damesafdeling van Golfclub Oude Maas te Rhoon.

De ontvangst was uiterst hartelijk en we kregen alle gelegenheid ons voor te bereiden op onze presentatie. Ondertussen liep de eetzaal vol, de dames kwamen terug van een middag golf en hen stond een diner te wachten.

Hoewel dit mijn 2de klus als ambassadeur was, moest ik vandaag voor het eerst spreken voor een zaal met mensen. Hoe bereid je zoiets voor? Ik besloot dat mijn parate kennis over het werk van KNGF Geleidehonden en mijn ervaringen met Loyd me er door heen moesten helpen. Gelukkig beet Jaap het spits af met een PowerPoint presentatie over het Fok Gast Gezin en Puppy Pleeg Gezin. Ik kon hierna inhaken met mijn ervaringen die ik heb met mijn hond Loyd en ik kon en passant ingaan op de vragen die eerder die middag al op me afkwamen.

Eerlijk gezegd was ik verbaasd hoe makkelijk me dit afging, ontspannen en zonder sputteren heb ik zo’n 10 minuten de aandacht van de zaal gehad.

Jaap en ik mochten naast een cheque ook een leuke attentie in ontvangst nemen, zelfs voor Loyd een tasje met heerlijke snacks!

We hadden een tafel met wat informatiemateriaal en merchandise, dat laatste bracht ook nog een leuk bedrag op, de dames kwamen als een zwerm op de tafel af en de knuffels en sleutelhangers waren binnen no-time uitverkocht.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *