Scrum – Night at the Pub

2012-05-12 21.59.57.jpgVanavond was de Nederlandse band “Scrum” in theater “Het Kruispunt”. met hun show “Night at the Pub”.

Vriendin Marja dacht dat ik dit wel leuk zou vinden en had een kaartje voor me gekocht. Nou ik vond het helemaal geweldig! Scrum speelt Ierse en Schotse folk, compleet met doedelzak, viool en fluit.

Het decor was een authentieke pub, er werden echte biertjes getapt en er stond waarachtig een fles Whiskey op tafel, die aan het einde van het optreden verdampt leek te zijn. De Whiskey vloeide zelfs in de zaal, Scrum geeft 1 fles aan iemand die die dag indruk heeft gemaakt en deze mag uitdelen.

Bij veel liedjes werd de achtergrond van het nummer uitgelegd. Ik was vooral erg onder de indruk van ‘The Fields of Athenry‘. Het prachtige nummer Caladonia bezorgde ook kippenvel. Op een zeker moment werd ons gevraagd de mobiele telefoon te voorschijn te halen en een dierbare te bellen. Ik belde m’n moeder. De zanger sprak iedereen toe en speelde een nummer speciaal voor hen die niet aanwezig waren.

Scrum.jpgNa het opreden was er gelegenheid CD’s en T-shirts te kopen. Ik heb twee CD gekocht, beide werden door alle bandleden gesigneerd. Ontzettend vriendelijke gasten en leuk dat ze de tijd nemen voor een praatje.

Als ik de kans krijg ga ik zeker nog een keer naar een optreden van deze geweldige band. Ik ben fan!!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *