Molenweiloop

Op woensdag 28 augustus deden mijn buddy Sascha en ik mee aan de Molenweiloop in Heerjansdam. Dit jaar gekozen voor de 10 km.

Geen idee wat er mogelijk was, in juni en juli de 10 km. nog boven het uur gelopen. Het zou deze avond erg warm zijn, dus had mijn verwachtingen niet al te hoog. Daarnaast had ik ook nog 3 dagen in een tuin staan spitten, niet de ideale voorbereiding.

De warmte viel enorm mee en het lopen ging vrij makkelijk. Het ging gewoon heel goed! De bekertjes water onderweg zorgden voor de nodige verkoeling. Wel geleerd dat je geen water over je rug moet gooien als je net een slok neemt… heb mezelf nog niet eerder zulke vreemde geluiden horen uitstoten.

Het bleef goed gaan, volgens Sascha liepen we ook vrij vlak. Enigszins verbaasd en heel blij kwamen we binnen in 58.02 minuten.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *