Energie PubQuiz

Vrijdag 17 maart organiseerde de activiteitencommissie van C.A.V. Energie de 1ste Energie PubQuiz. Om 20.00 uur werden 17 teams, bestaande uit 4 tot 6 teamleden, welkom geheten door quizmaster Wanda Krispijn.

De PupQuiz bestond uit 6 ronden van 10 vragen; De categorieën waren ‘Algemeen’, ‘Ken je club’, ‘Wereld & natuur’, ‘Film & muziek’, ‘Atletiek’ en ‘Rotterdam’. Na 2 honden was er even tijd voor het ‘pub’ gedeelte en werden de antwoorden van de voorgaande ronden doorgenomen.

Pascal en ik vormden met Junaidah, Caroline en Angelique het team ‘YES & GO’. Een team waarin iedere deelnemer sterk was in één of meerdere categorieën. De quizvragen waren verrassend en soms best moeilijk. Ondanks het gevoel goed bezig te zijn, eindigden we deze avond op de 10de plaats. Team ‘SNELHEIDSDUIVELS’ was de winnaar van deze 1ste Energie PubQuiz.

Het was een bijzonder leuke en gezellige avond!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *