Lenteloop Albrandswaard

20150315 Lenteloop.jpgVandaag was de Optiek TOM Lenteloop Albrandswaard. Vorig jaar liep ik hier met m’n maatje Rob een PR op de 5 km. 25.24 min. en voor dit jaar waren we van plan in de buurt te komen van deze tijd. Gerard Verveer, mijn buddy voor de marathon stelde voor tijdens deze wedstrijd weer samen te lopen met een touwtje of koord, of hoe je het ook noemen wilt. We moeten tenslotte goed op elkaar ingespeeld zijn over vier weken.

We gingen rap van start en waren daardoor al snel uit de drukte. De eerste kilometer ging voor het mooie wat te hard, 4’55”. De samenwerking verliep prima, we liepen in een straf tempo over de niet al te prettige route. Bij de finish mocht ik weer een PR noteren op de 5 km. 25.19 min! Als herinnering een mooi vaantje en op m’n startnummer een mooie handdoek ontvangen. Van de 139 vrouwen op de 5 km. was ik de 10de. Zeer tevreden!

De snelheid is er nog gelukkig, de conditie is redelijk en vandaag geen last gehad van de blessures. Die marathon zie ik nu echt wel zitten!

Na afloop een heel gezellige middag gehad, de glimlach op m’n gezicht blijft nog wel even…

;

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *