Gulpener, bedankt!

Foto’s van een geweldige dag!

2013-07-23 21.27.25.jpgEnige tijd geleden schreef Gulpener Bierbrouwerij een fotowedstrijd uit op Facebook. Als regelmatig genieter van dit heerlijke vocht, leek het mij niet meer dan logisch “mijn ultieme Gulperner gevoel” in te sturen. Er gaat niets boven een pilsje na een pittige training! Deelnemers maakten kans op een unieke lunch in de hoptuinen van Gulpener. Nooit gedacht dat ik genomineerd zou worden en al helemaal niet dat ik bij de winnaars zou behoren.

Tjonge, een lunch, helemaal in Gulpen?! Zoiets wil je toch eigenlijk niet missen ook al is het een misselijk eind reizen. Gelukkig wilde Klaas, clubgenoot en liefhebber, met me mee. Om 8.12 vertrokken we met de trein richting Maastricht. Met koffie, kokosmakronen en voldoende leesvoer, viel de reis enorm mee! Vanaf Maastricht nog ff met de bus naar Gulpen, om 11.45 uur waren we op locatie.

We werden hartelijk ontvangen door Jan Paul Rutten met een kop koffie en al snel maakten we kennis met de overige winnaars van de hoplunch, 15 + aanhang.

2013-08-17 14.17.15.jpgRond 12.30 uur gingen we met z’n allen op de fiets door het prachtige Limburgse land naar Rijmerstok, alwaar Gulpener zo’n 4 hectare hop verbouwt. Het was 7,5 km, berg op best pittig. We kregen daar een fantastische lunch aangeboden met diverse Gulpener bieren. Het zonnetje scheen, de lunch was heerlijk en het bier vloeide rijkelijk. Enorm gezellig!

Behoorlijk onder de invloed fietste de hele groep weer terug naar Gulpen, berg af, dat was wel prettig. Als afscheid kregen we een leuke ‘goodie bag’ met documentatie, flesjes bier en mooie, houten Gulpener opener.  Gulpener, bedankt, het was onvergetelijk!

2013-08-17 16.14.19.jpgOp naar de Gulpener Bierfeesten! Achter de brouwerij was het feest al in volle gang. Gezellige muziek, ’t zonnetje en een biertje met een paar nieuwe ‘vrienden’, Eirk en Clemens, wat wil wen mens nog meer!

Om eerlijk te zijn is de treinreis terug aan me voorbij gegaan. Ik ben thuis, dat weet ik wel.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Er op uit met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *