Trackmeeting

Vrijdagavond 10 juli organiseerde atletiekvereniging U-Track de 4de Trackmeeting van dit seizoen. Ditmaal stonden de incourante nummers op het programma. Voor Peter van Dartelen en mijzelf bijv. een 150 en 300 meter. Voor Robert een 4.000 meter.

Bij aankomst in Utrecht-Overvecht waaide het behoorlijk en de baan is zo gesitueerd dat er op de 300 meter een fikse tegenwind zou staan. Zowel Peter en ik besloten de 300 m. te laten schieten. Ik twijfelde sowieso al of ik mee zou doen op deze afstand, ik had ca. 15 sec. achter de een na laatste loper gefinisht en dan is het de vraag of je wat op die baan te zoeken hebt. Eerst maar wat meer trainen. Afijn, om toch nog wat te doen te hebben deze avond, heb ik me naast de 150 m. ook ingeschreven voor het discuswerpen.

Na wat vertraging begonnen de 10 series voor de 150 meter, ik zat in de laatste serie, dus had ik ruim de gelegenheid wat startjes te oefenen. De wedstrijd verliep lang niet slecht, de start was weer perfect, de bocht liep lekker. Aan het einde kwam ik iets te kort, wat weet ik nog niet. Het leek wel of ik liep te flierefluiten, ik voelde ook echt dat het harder kon. Toch wist Robert me te vertellen dat het allemaal nog best snel ging. Ik had me opgegeven voor 28 sec, we kwamen er deze avond niet achter wat de werkelijke tijd was, zou spoedig op internet staan.

Het discuswerpen ging net als afgelopen zondag niet zo best, slechts 16,27 m. Wat is dat toch met die werpnummers?! Laten we het maar op een dipje houden.

Robert liep de 4.000 m. in 14.30.26 min. Keurig! Een pr. en clubrecord, want deze afstand komt niet vaak voor.

Bij thuiskomst stonden de uitslagen al op internet, mijn tijd op de 150 m. 25.99 sec. Nou, dat had ik dus echt niet verwacht. Snel genoeg om een clubrecord op aan te vragen, vind ik.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *