Molenweiloop

[pe2-gallery class=”alignleft” ] Moleweiloop 2012[/pe2-gallery]De Molenweiloop in Heerjansdam is al ruim 30 jaar een begrip in onze omgeving. In 2010 besloot organisator Dick van Maaren, toen 86 jaar, het stokje over te geven aan de jongere generatie. Helaas pakt niemand het op. Dit jaar echter heeft Erik BoehlĂ© de organisatie op zich genomen, de Molenwei is nu onderdeel van het WORX stratenloopcircuit.

Mijn voorbereiding voor deze loop was alles behalve ideaal. Gisteravond heb ik m’n benen uit het lijf gelopen op 6 x 5 min. met het doel in de snellere E groep te mogen blijven trainen en vandaag heb ik met Gerard ruim 72 km. weggepeddeld.

Gewoon lekker uitlopen dan maar. En dat is gelukt. Eigenlijk ben ik best tevreden, al had ik graag onder het uur gelopen. Beter dan 1:00:27 zat er op deze 10 km. vandaag niet in.

http://connect.garmin.com/activity/216562245

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *