Gezellig duurloopje

brienenoord_hooglander_en_kalf.jpgVanochtend zijn we met een groepje van vier, José, Mirjam, Rob en ik, bij José vandaan vertrokken voor een gezellig duurloopje van ca. 13 km. In tegenstelling tot de berichten en vermoedens, hadden we prachtig weer onderweg, slechts twee buien terwijl het zonnetje aanwezig bleef voor de aangename warmte.

José had een mooie route gepland over het “Eiland van Brienenoord”, een prachtig stukje natuur onder de “Van Brienenoordbrug”! Het eiland wordt onder meer bewoond door Schotse Hooglanders met kalveren. Erg leuk lopen, maar wel veel zigzaggen om de vlaaien te ontwijken.

We vervolgde onze weg richting “de Kuip”, alwaar een groepje lopers, en trainer in spe Jeroen, net een trainingsloopje voor de “Bruggenloop” hadden afgerond.

1423176_504122026353116_548845896_o[1].jpg

Verder door “Zuid” en “Lombardijen”. Hier zagen we twee ooievaren op lantaarnpalen. Weer terug naar “Zuid” om te eindigen bij de “Vaanweg”.

We arriveerden redelijk opgedroogd bij José thuis, behalve Rob, die had nog steeds een natte broek, naar het schijnt door een lekkend flesje, ja ja…

Nog even nagebabbeld onder het genot van een heerlijk bakkie koffie van Wim. Het was een sportieve en gezellige ochtend!

Garmin Connect – Details

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *