Moyoni

Moyoni Na het overlijden van Rafiki was het erg stil in huis. De kleine dingen, zoals een deur openlaten zodat de kat naar boven kan, blijf je gewoon doen. Het heeft geen nut meer, behalve dan dat het je aan het verlies herinnert.

Op de website van de Dierenbescherming zag ik dat de asielen weer overvol zitten. Het is zomer en veel mensen vinden hun vakantie belangrijker dan hun huisdier. Ongelooflijk!

Ik ben een paar keer naar een asiel gegaan en heb allemaal lieverds gezien. Het liefst neem je ze allemaal mee naar huis. Vandaag waren Ton en Annette zo lief om met me mee te gaan naar het asiel in Rotterdam. Ik had op internet een paar katten gezien en daar wilde ik wel eens mee kennismaken. Na wat aaitjes en kroeltjes was daar opeens een mooi katertje dat z?n uiterste best deed wat aandacht te krijgen. Ik herkende hem vrijwel meteen, dat was Wesley, die net binnen gekomen was. Wesley is tijdens het WK voetbal gevonden in het centrum van Rotterdam. Hij is ongeveer 1 jaar en kwam vrij rustig over. Daar houd ik wel van. Eigenlijk was ik snel verkocht, Wesley ging met me mee naar huis.

Hij wende heel snel, met 10 minuten had hij het huis al helemaal doorgesnuffeld en voelde hij zich al helemaal op zijn gemak. Ik heb hem een andere naam gegeven; Moyoni, hetgeen ‘In mijn hart’ betekent in het Swahili.

Hij is een scheetje!

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Katten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *