Clubkampioenschap Indoor

CK IndoorVandaag werd door C.A.V. Energie voor de tweede keer het Clubkampioenschap Indoor georganiseerd in de Reeweghal te Dordrecht, vorig jaar werd helaas afgelast. In 2011 was ik zeer tevreden met mijn prestaties op de 3 kamp (60 m. sprint – verspringen – kogelstoten). Voor dit jaar kon ik alleen maar hopen dat ik een beetje in de buurt zou komen, ik heb in die twee jaar niet 1 keer getraind op de onderdelen.

Nou, het viel nog best mee.  Rond 14.45 uur mocht ik beginnen met de 60 m. Ik hoopte onder de 11 seconden te blijven en dat is gelukt, 10.55 sec. en mijn hamstring heel gehouden. Het volgende onderdeel was verspringen. Het inspringen ging beter, maar gelukkig een geldige sprong van 3,26 m. gehaald. Slechts 2 cm. minder dan de vorige keer. Dan het kogelstoten, dit blijft voor mij een lastig onderdeel. Die kogel is groot en zwaar (4 kg.) Wel drie keer geldig geworpen en de beste daarvan was 5,69 m, dacht ik. In de uitslag staat 5,64 m. Hoe dan ook een stuk slechter dan de 6,44 m. van 2 jaar terug. Als laatste nog een keer de 60 m. De beste van de twee tijden geldt. Gevoelsmatig liep ik de tweede beter, maar de tijd wees anders uit, 10,63 sec. Nou ja, mag tevreden zijn.

Daar ik als enige Vrouw Master deelnam, mag ik me met 658 punten Clubkampioen Indoor 2013 noemen. Ik kreeg aan het einde van de middag een prachtige medaille om gehangen ter herinnering hieraan. Het is zó leuk om hieraan mee te doen, hopelijk besluiten meer Masters mee te gaan doen. Tot nu toe is allen Aadje Vink (Mster 65) dapper genoeg om ook aan alle onderdelen deel te nemen.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie, Sport met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *