5de Mijl in Line

Zaterdag 12 oktober vond de 5de Mijl in Line van Atletiekvereniging Cromstrijen plaats, 1.609 m. op de Lange Biesakkerswerg tussen Numansdorp en Klaaswaal.

De Mijl in Line wordt steeds meer een familie evenement, de Engelse mijl is voor jong en oud een goed te overbruggen afstand. De familie den Hartog uit Barendrecht was met 4 gezinsleden vertegenwoordigd. Benjamin den Hartog van Rotterdam Atletiek was bij de mannen de winnaar in een tijd van 5:40 min. Zijn moeder Bertina den hartog van A.V. Cromstrijen finishte als eerste vrouw in 7:27 min.

Bij de Mijl in Line Kids stond de familie Heijblom op het podium, beide atleten van A.V. Fortuna uit Vlaardingen. Pim Heijblom liep in 6:22 min. naar de eindstreep. Evi Heijblom was met 6:19 min. de snelste van de 8 deelnemende meisjes.

Ik ben een vaste deelnemer aan dit loopevenement, ongeacht de andere loopplannen in het weekend. Het was deze middag wel de bedoeling wat rustig aan te doen, want de volgende ochtend staat een halve marathon op het programma.

Dat ik iets te hard van start ging, voelde ik wel, maar na wat gas terug ging het best lekker. Geen eindsprint met de finish in zicht, dat zouden de benen niet waarderen. Enigszins verbaasd was ik wel toen ik mijn eindtijd van 8.06 minuten hoorde. Toch iets te hard gegaan? Morgen weten we meer.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *