Lezing VG-Rabobank

Bij Eetcafé en Partycentrum La Baraque in Zevenhuizen vond vandaag de ledenvergadering plaats van VG-Rabobank, een vereniging voor alle voormalige medewerkers.

Vanochtend werden Zivan en ik thuis opgehaald door één van de bestuursleden, de heer Cas Handbeuckers, die zich ook meteen opwierp als mijn persoonlijke assistent deze dag. Bij aankomst in Zevenhuizen kennis gemaakt met de overige bestuursleden, waaronder de secretaris en mijn contactpersoon de heer Dries Janse. Ik hoop van harte dat ik als voorzitter van OmZien Barendrecht zo de vergaderingen mag leiden als voorzitter Han van der Goes vandaag deed; Kort, duidelijk en met humor.

Na een korte pauze was het mijn beurt. In ongeveer een uur heb ik verteld over het werk van KNGF Geleidehonden, de opleiding en inzet van de honden en mijn eigen ervaringen met Loyd en Zivan. De 42 aanwezigen volgden de lezing aandachtig en er waren best wat vragen om te beantwoorden. Uit handen van de voorzitter ontving ik een doos heerlijke bonbons en KNGF Geleidehonden kan uitkijken naar een mooie donatie.

Rond 13.00 uur konden we genieten van een lunch en een fijn gesprek. Erg leuk om een paar bekenden te zien, zij hadden al eerder lezingen bijgewoond in o.a. Maasland. Een uur later werd de ledendag afgesloten en werden Zivan en ik weer thuis gebracht.

Ik kijk terug op een heel ontspannen en gezellige ochtend/middag.

Over Esther

Met een visuele uitdaging op zoek naar de mogelijkheden zoveel mogelijk uit het leven te halen. Vrijwilligerswerk en lekker sporten geven structuur en voldoening. Dankbaar voor mijn lieve man, huisdieren en dierbaren geniet ik volop van het leven!
Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *