Goudse Kaas en Stroopwafelinstuif

Vanavond was de 3de Goudse Kaas en Stroopwafelinstuif bij A.V. Gouda. Dit zou voor mij de laatste baanwedstrijd van het jaar worden, in september en oktober op vakantie, precies tijdens de Clubkampioenschappen. Eerlijk gezegd ben ik het nu ook wel zat hoor, voor mijn doen best veel wedstrijden gedaan en er hard voor getraind.

Nog steeds gebrand op verbetering van mijn PR op de 100 m. begon ik aan een uitgebreide warming up. Ik dacht dat ik net als in Utrecht in de laatste serie zou starten, dus lekker op het gemakkie. Uh, niet dus….!! Ik mocht uitkomen in de eerste serie. Ik had m’n spikes nog niet aan, nog geen steigerungen gedaan en m’n startnummer nog niet op. Met wat hulp van Robert stond ik op aan de start op de 100 m.

“Laat maar gaan” dacht ik nog aan de start, slechte voorbereiding zeg! Maar ik voelde wel weer die rust, die ik 3 weken geleden in Utrecht zo miste.

De start was goed, alles was goed. Ik trok keurig door tot aan de finish. Voor het eerst liep een echt nette 100 m. En de tijd… Ja, een PR, 16,52 s. met wind tegen.

Een mooie afsluiting van het baanseizoen lijkt me zo.

Ik had me ook nog opgegeven voor het discuswerpen, mijn beste worp deze avond was 15,89 m. Ietwat teleurstellend. De wedstrijd werd tijdens het werpen gestaakt vanwege omweer en regen.

Het was gezellig bij A.V. Gouda. In de kantine werden stukjes kaas rondgebracht en ik mocht als winnares op de 100 m. een pakje stroopwafels mee naar huis nemen.

Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.