Rondje Oude Maas

DSC_0549.jpg De dag begon niet lekker, ik voelde me niet zo lekker, kon m’n fietssleutel niet vinden en ik was het gelletje vergeten dat ik wilde proberen.

Vandaag stond een duurloop van 19 km op het programma, vanaf de eerste km had ik het moeilijk. Het ging me net iets te hard en ik kreeg al snel pijn in mijn zij. Ik liep met een groepje dat 13 km ging lopen, zij doen volgende week de halve marathon in Etten Leur. Gelukkig hadden we na een km of 5 een drinkpost verzorgd door Jeroen en Isabelle van der Have. Even uitpuffen en dan weer verder. Bij 6 1/2 ging het groepje weer richting de vereniging. Ik wilde graag door, maar met wie? Gelukkig kan ik met Fred Jansen mee, hi wilde ook 19 km lopen. Zijn tempo lag op dat moment iets hoger dan ik al liep, dus ik had het zwaar. Bij 10 km ging dan ook het licht wel uit.

Gelukkig stonden Jeroen en Isabelle ons bij de Oude Maas weer op te wachten met water en rozijnen. Nog even doorzetten. We kregen nog twee de kans om even op adem te komen, bij IKEA en op de Voordijk.

Ik zat er helemaal doorheen, maar ik wilde perse die 19 km volmaken dus heb ik er nog een rondje op de baan aan vast geplakt. 19 km in 2:08.

Dat ik de halve marathon op Terschelling ga lopen is inmiddels een vaststaand feit. Ik kan het startnummer van Marry v/d Klooster overnemen, zij kan door blessure helaas niet meedoen. Ik kijk er echt naar, het moet zo leuk zijn. En dan is zo’n zware duurloop van vandaag het wel waard. Die 21 km kan eigenlijk alleen nog maar meevallen.

http://connect.garmin.com/activity/123972674

Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.