Rob Prooi Memorial Cross

De dag begon goed. Heerlijk gedroomd vannacht, zeg lekker niet waarover 😉 Om 6.45 uur opstaan ging zowaar niet met al te veel moeite. Rond 8.00 uur verzamelden de vroege vogels in de warme kantine. 6 stoere mannen trokken even later het veld in om het crossparcours uit te zetten. En dat hebben ze perfect gedaan!

Ik mocht me rustig voorbereiden op een hectische dag, die om 9.15 uur echt begon. Ik had het nog redelijk onder controle tot bleek dat er iets mis was met de nummering van de startnummers, gelukkig werd het redelijk snel opgelost zodat  alles op tijd kon beginnen. Jeanette begreep het wel; “Nu Ab er bij is zitten die twee zo te ‘ouwe nelen’ dat Rob even was afgeleid met die startnummers, maar hij heeft wel voor mooi weer gezorgd”. Leuke gedachte.

Om 10.15 uur was ik op het crossterrein en alles was al tot in de puntjes verzorgd, overal was aan gedacht. Wat wil je nog meer als organisator. Prachtig weer voor de deelnemers. Koud, maar gelukkig droog zodat de vrijwilligers het dit jaar ook weer leuk vonden. Om 11.00 uur en 11.15 waren de starts voor de jeugd 1 en 2 km. Om 12.15 was het startschot voor de 5 en 10 km. Alles verliep nagenoeg vlekkeloos, ik heb gewoon genoten van alles.

Sint en Piet verzorgden om 14.30 uur de prijsuitreiking, heel leuk. Even een afzakkertje en napraten. De rommel ruimen we maandag wel op.

Voor de website van Energie hebben de PR Commissie en Herman Vrijhof een artikel geschreven. De bijdrage van Herman vind ik heel bijzonder, een mooie herinnering aan Rob.

C.A.V. Energie >> Rob Prooi Memorial Cross

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.