Open Zuid Hollandse Kampioenschappen

OZH12.jpg Een thuiswedstrijd, mijn atletiekvereniging organiseerde op 31 mei 2009 de Open Zuid Hollandse Kampioenschappen voor Junioren A/B, Senioren en Masters. Ik had me opgegeven voor de 400 m., speerwerpen en discuswerpen. Wegens een kuitblessure heb ik me voor de 400 m. helaas moeten afmelden.

Bij het speerwerpen was het goede begin inderdaad het halve werk, mx92n tweede worp was een pr. van 16.10 m. Yes, weer een grens overschreden. De worpen daarna waren of ongeldig of gewoon slecht. Maar het kon al niet meer stuk vandaag.

Het discuswerpen ging geweldig. Iedere worp was in ieder geval over de 15 m., dat is een must. Ook de 16 m. werd gehaald, dat is fijn. Ik had gehoopt mijn pr. van 16,15 m. te verbeteren, maar ik had niet durven hopen dat dat zou gebeuren met een worp over de 17 m. 17,04 m. om precies te zijn.

Het was een heerlijke dag, mooi weer, gezellig publiek, twee persoonlijke records en ik heb kennis gemaakt met een gezellige atlete van AVx9240 die ook in mijn categorie deelneemt, Esther van Egmond. Het leuke is dat wij wat aan elkaar gewaagd zijn, zij iets beter met speerwerpen, ik iets beter bij het discuswerpen. Ik hoop haar vaker te treffen op wedstrijden.

Dit bericht is geplaatst in C.A.V. Energie, Sport met de tags , . Bookmark de permalink.