NN Running Day

Christmas Edition

Vanochtend liepen Margot, Junaida en ik een route van 5 km. tijdens de 3de wave van de NN Running Day – Christmas Edition.

5 minuten voor de start konden we inchecken bij de MyTrace app. Met deze app wordt je rondje een hele belevenis. Met de Kerstman aan je zijde loop je door het koude Santa Claus Village. Leuke kerstliedjes en weetjes maken de loop heel bijzonder.

Om 10.00 uur was onze start, met kerstbellen en een enthousiaste speaker zetten wij het op een lopen. Iedere kilometer hoorden we onze tijd en positie t.o.v. de andere virtuele lopers.

Onze route ging door de Zuidpolder, maar virtueel liepen wij langs prachtig versierde bomen en gebeurde er allerlei leuke en grappige dingen langs de route.

Ca. een half uur later was onze finish, een leuke digitale medaille was de beloning. Een selfie met de tijd en nog even rustig uitlopen en napraten.

Echt heel erg leuk! In het nieuwe jaar doen we vast en zeker mee met de New Years Edition.’En wie weet zijn we op 14 februari ook te porren voor de Valentine’s Edition. In ieder geval iets om naar uit te kijken en naartoe te trainen.

Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.