Gezellig weekend met familie

Even gezellig een weekendje er tussenuit. Op vrijdag 23 maart kwamen Roland en Karin me ophalen en ontmoetten we even later de anderen, Rob, Bianca, Björn, Rob, Wonda en Kira, om gezamenlijk af te reizen naar het Limburgse Roggel. Op het terrein van Buitenhof ‘de Leistert’ hadden we een luxe 9-persoons vakantieboerderij gehuurd. En luxe dat het was!

We troffen het met het weer zo’n 23 graden, heerlijk! We konden heerlijk buiten eten, Rob en Binaca hadden gezorgd voor het eten, gourmet. Daarna nog heerlijk op het terras nagetafeld.

Zaterdagochtend zijn we een lekker stuk gaan wandelen door het nabij gelegen bos.’s Middags een aantal uren in het tropisch zwemparadijs doorgebracht. Al kon je niet echt spreken van tropische temperaturen, het was er best fris. Na het zwemmen even lekker opgewarmd op een zonovergoten terras. ‘s Avonds zijn we lekker uit eten gegaan in een goed restaurant. Het was reuze gezellig. Daarna lekker op z’n Hollands met z’n allen op de bank naar de buis gekeken, The Voice of Holland.

Zondag zijn we gaan fietsen naar het witte stadje Thorn, veel huizen zijn wit in deze stad. Na een pauze en een wandeling door het stadje gingen we weer richting Roggel, we hebben bij elkaar zo’n 32 km. gefietst met zo nu en dan een aardig windje tegen.

Rob, Bianca en Björn gingen rond een uur of 5 weer naar huis. Wij zijn nog gaan eten in het restaurant op het pak. Daarna de spullen ingepakt en ook richting huis.

Het was een fijn weekend, voor hethaling vatbaar.

Dit bericht is geplaatst in Er op uit met de tags . Bookmark de permalink.