1 Mijl in Line

Op zaterdag 19 oktober organiseerde Atletiekvereniging Cromstrijen de 1 Mijl in Line. 1.609 m. in één rechte lijn over de Lange Biesakkersweg. De start was iets na 17.00 uur, ondergetekende was aan de late kant en de organisatie wachtte even tot het deelnemersveld compleet was. Dat is wel het charmante aan deze organisatie, bij een andere wedstrijd is te laat gewoon te laat.

Er werd flink doorgelopen, snelste atleet was Halvar de Jager van C.A.V. Energie uit Barendrecht. Hij legde de Engelse Mijl af in 5.41 minuten. Veel deelnemers hadden nog niet eerder een mijl gelopen, dus veel persoonlijke records vandaag. Ook voor mij, een mijl in 8.02 minuten, echt heel blij mee! Aan de finish was er voor iedere deelnemer een mooie beker.

De prijsuitreiking was al bezig toen enkele laatkomers zich meldden. Geen punt, zij werden naar de start gebracht, een schik dat ze hadden! Ook zij gingen in een rechte lijn op de finish af.

Een bijzonder leuk evenement, wat mij betreft volgend jaar weer!

Organisatie, enkele deelnemers en supporters gingen na afloop een hapje eten bij Eetse Hoekschewaard, zeg maar heel veel hapjes. Wat een geweldig ‘all you can eat’ feest was dit!

Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.