Spreekbeurt over Loyd

Vandaag, 6 maart gaf Talitha (9 jr) in groep 5 van de Groen van Prinstererschool in Oud Alblas een spreekbeurt over Loyd. Talitha had gevraagd of ik met Loyd bij haar spreekbeurt aanwezig wilde zijn, natuurlijk! In de afgelopen maanden hebben we een paar keer afgesproken om tekst en foto’s door te nemen.

Haar moeder, mijn vriendin Cindy had ons vanochtend opgehaald en wij kwamen tijdens het speelkwartier aan op school. Meteen na de pauze mocht Talitha beginnen met haar spreekbeurt.

Ze had een mooie PowerPoint presentatie over Loyd; Ze vertelde over de (ras)honden die worden gebruikt als geleidehonden, over welk ras Loyd is en waar hij is geboren. Verder vertelde ze over zijn training bij het Puppy Pleeggezin en zijn opleiding bij KNGF Geleidehonden. Hoe Loyd bij mij terecht is gekomen en wat hij voor mij betekent. Maar ook over de verzorging die Loyd nodig heeft; het uitlaten, zijn voer, gebit en vacht. In de tussentijd liet ik wat dingen zien waarover Talitha vertelde.

Wat deed ze het goed zeg! Ze had zich heel goed voorbereid. Ze kreeg vanuit de klas veel complimenten tijdens de ‘Tops & tips’. Juf Babette had zo aandachtig geluisterd dat ze vergeten was aantekeningen te maken. Een goed teken toch?! En jawel… een 9! Het hoogst haalbare cijfer.

Loyd vond het allemaal prima. Hij liet zich lekker aaien en bij het onderwerp gebitsverzorging vond hij zijn flos niet zo boeiend, maar de Dentastick zeer de moeite waard.

Het was superleuk! En wat zijn we trots, dit was de eerste spreekbeurt van Talitha!

Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.

1 Response to Spreekbeurt over Loyd

Reacties zijn gesloten.